Wie zijn wij?

Keyframe Animatie Studio is een bedrijf dat animatie video’s maakt. Wij zetten vormgeving om in beweging.

Wij maken onder andere uitleg animaties (explanimations) voor bedrijven en vormgeving voor tv-programma’s / commercials. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor visual effects opdrachten en grafisch vormgeving. Wij begeleiden jou van het idee tot aan het eindproduct. We hebben de kennis in huis om een eindproduct af te leveren dat bij jou past.

Werkwijze

Beginnen bij de basis. Dat klinkt als een logische stap, maar vaak wordt hier te weinig aandacht aan besteed.

Eerst beginnen met een concept en daarna pas de uitwerking. Een helder en duidelijk concept maakt het voor beide partijen een stuk overzichtelijker en laat de route zien die wij gaan afleggen. Er wordt graag met je mee gedacht over het concept en de uitwerking. Op deze manier kan er een product worden neergezet die voldoet aan jouw wensen.

Het doel is het belangrijkste, daarna pas de vorm.

Al meerdere jaren werken wij aan verschillende media uitingen voor een brede doelgroep. Met een groot netwerk aan creatieve partners ligt veel binnen handbereik en zijn er tal van mogelijkheden. Ben jij opzoek naar een uitleg animatie voor jouw bedrijf/product of toch een compleet vormgeving pakket? Wij verleggen graag onze grenzen.

 

Daag jij ons uit?

Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem dan nu contact met ons op.